Centrul Nostru

Centrul Nostru

Centrul de Educare Permanentă Plus One îţi oferă un program complet de învăţare a limbii engleze, bazat pe o metodă modernă şi interactivă.

Misiunea Noastră

Ne mândrim cu o rată foarte mare de succes la toate aceste examene şi teste – peste 90% dintre cursanţii Centrului de Educare Permanentă Plus One obţin rezultatele dorite.

Profesorii Noștri

Profesorii noştri sunt excelenţi cunoscători de limbă engleză care îşi fac meseria cu dăruire şi bucurie, reuşind să creeze o atmosferă caldă şi prietenoasă. Astfel, fiecare lecţie este o experienţă unică în care copilul, cursantul, tânărul simte că este cel mai important.

Cursanții Noștri

Cei care vor să înveţe limba engleză şi să se pregătească pentru performanţă la examene, o pot face la centrul nostru, încă din grădiniţă şi până la facultate, iar pentru ca testele şi examenele de engleză să nu fie niciodată o surpriză, le vom măsura constant evoluţia, prin testări periodice.

Performanță

Dacă vrei să înveţi limba engleză şi să te pregăteşti pentru performanţă la examene, o poti face la Centrul de Educare Permanentă Plus One, încă din grădiniţă şi până la facultate, iar pentru ca testele şi examenele de engleză să nu fie niciodată o surpriză, iîţi măsurăm constant evoluţia, prin testări periodice.

Implicare, Pasiune & Creativitate

La Centrul de Educare Permanentă Plus One profesorii sunt oameni pasionaţi de profesorat, pedagogi şi psihologi foarte buni, care ştiu cum să se apropie de fiecare dintre cursanţii noştri şi să îl motiveze pentru a obţine performanţă.​ Profesorii noştri noştri sunt excelenţi cunoscători de limbă engleză care îşi fac meseria cu dăruire şi bucurie, reuşind să creeze o atmosferă caldă şi prietenoasă. Astfel, fiecare lecţie este o experienţă unică în care copilul, cursantul, tânărul simte că este cel mai important. Activităţile de la cursurile Centrului de Educare Permanentă Plus One te îndeamnă să îţi foloseşti la maximum imaginaţia, să faci asocieri de cuvinte, idei şi concepte, să găseşti soluţii la probleme, să propui idei noi, să inventezi poveşti, să interpretezi roluri şi multe altele.

sus
© CEPPO 2019 – 2020
Designed by Artevo Design
Str. Făgetului 144, Constanța
WhatsApp chat