Curs Online

cursuri online

Cel mai bun preparator IELTS pentru nevoile tale

Oferim cursuri de pregătire IELTS pentru a vă ajuta să obțineți un scor de bandă ridicat și să vă urmați visele. Cursul nostru IELTS bazat pe cursuri mobile one to one te ajută să stăpânești citirea (reading), scrierea (writing), vorbirea (speaking) și ascultarea (listening) IELTS, cu lecții individuale, practică, teste și păreri. 95% dintre studenții noștri își ating sau își depășesc scorul IELTS Band.

De ce noi?

Cursul IELTS oferit de noi este singurul curs IELTS realizat într-o dimensiune a unei clasei – adaptându-se nevoilor dvs. specifice. Te instruim pe toate cele patru module IELTS de citire (reading), scriere (writing), vorbire (speaking) și ascultare (listening), ajutându-te să-ți construiești punctele forte și să îți contracarezi unicele puncte slabe. Acesta este motivul pentru care 95% dintre studenții noștri își ating obiectivul de scor IELTS Band pe care și l-au stabilit.

Calea ideală pentru un scor IELTS ridicat

Fiecare candidat la IELTS este unic, o singură dimensiune nu se potrivește tuturor. Cursurile noastre mobile bazate pe cursurile IELTS prezintă cel mai bun plan pentru un scor IELTS ridicat, cel mai potrivit pentru dvs. Instructorii noștri foarte bine pregătiți lucrează cu dvs. și dezvoltă abilitățile și încrederea necesară pentru scorul de bandă ridicat.

Flexibilitate

Cursul IELTS oferă o programare flexibilă, împreună cu capacitatea noastră unică de a ne concentra mai mult pe zona în care sunteți slab pregătit. Acest lucru vă ajută să atingeți obiectivul de scor IELTS cu efort minim.

Personalizare

Dacă vorbitul nu este punctul dvs. forte, ne concentrăm mai mult pe asta. Dacă întâmpinați dificultăți în scris, vă facem să lucrați mai mult la asta. Vă ajutăm să vă identificați punctele slabe și să le înlăturați, lucru care va face să obțineți un scorul mare.

cursuri online
cursuri online

Formare IELTS la nivel internațional

Cursurile noastre de pregătire online au reușit să aibă succes peste țări și în segmentele de studenți. Formăm tinerele generații din România pentru cele mai bune institute din România și din străinătate, iar retenția și reînnoirile noastre mari demonstrează calitatea și rezultatele formării noastre.

Cursuri mobile

Practică one to one, învățare și feedback pentru a vă impulsiona către un score IELTS mare la citire, scriere, vorbire și ascultare.

Rată de 95%

95% dintre studenții noștri și-au atins scorul sau au obținut un punctaj mai mare. Profesorii noștri experimentați vă îndrumă unul câte unul pentru obținerea unui scor cât mai mare.

Cum funcționează?

Cursul IELTS vă ajută să dezvoltați abilitățile de citire (reading), vorbire (speaking), scriere (writing) și ascultare (listening ) necesare pentru scorul IELTS de bandă ridicat. Profesorii noștri vă ajută să finalizați sarcinile lecției, să vă identificați greșelile, să vă ajute să le depășiți și apoi vă vor oferi multe teste pentru a practica, astfel încât să fiți pe deplin pregătiți și încrezători în ziua testării.

Cursuri mobile online

Participați Ia cursuri de oriunde. Cursurile noastre mobile se întâmplă online economisind timp prețios.

Complet personalizat

Un curs nu funcționează pentru fiecare student. Îți identificăm nevoile și modificăm cursul pentru a-l face ideal pentru tine.

Suport preparator LIVE

Profesorul nostru este cu tine în fiecare secundă în care faci cursul. Ai îndoieli, întreabă, obține feedback, clarifică dificultăți.

Acces de oriunde

Tehnologia pe care se bazează cursurile noastre permit acestora să se poată face din orice locație. Practica extrem de eficientă, ghidată de un profesor live, vă ajută să obțineți un scor ridicat.

sus
© CEPPO 2019 – 2020
Designed by Artevo Design
Str. Făgetului 144, Constanța
WhatsApp chat