Curs Engleză Copii

Cursuri de limba engleză pentru copii și adolescenți

Limba engleză este considerată acum unul dintre obiectele de studiu de bază precum limba romană şi matematica. Viitorul absolvenţilor de liceu poate fi delimitat de abilitatea acestora de a folosi limba engleză. Tinerii vor trebui de asemenea să gândească independent şi creativ şi să aibă o viziune proprie asupra lumii. Centrul de Educare Permanentă Plus One oferă o varietate de cursuri şi resurse pentru tinerii cursanţi începand de la grupa pregătitoare până la clasa a XII-a.

Oferim cel mai bună metodă de predare a limbii engleze pentru copii la toate nivelurile de la începători la avansaţi – şi avem o reputaţie de profesionalism excelentă şi mai presus de toate rezultate cu studenţii care se înscriu la cursurile noastre trimestru după trimestru.

cursuri engleza copii

Cum predăm limba engleză?

Considerăm că adolescenții și copiii învață limba engleză cu cel mai mare succes atunci când predarea este adaptata vârstei lor, nivelului de cunoștințe și stagiului de dezvoltare. În clasele noastre copiii:

 • sunt motivați și stimulați;
 • participă activ în clasă;
 • ascultă și vorbesc în limba engleză pe tot parcursul lecției;
 • au oportunitatea de a-și dezvolta toate competențele într-un mediu creativ;
 • se simt confortabil, încurajați şi nu sunt stresați;
 • folosesc o varietate de medii (vizual, audio, etc.) pentru a fi stimulați și motivați.

Care este scopul nostru?

Scopul nostru este ca fiecare copil să:

 • comunice clar și cu încredere în limba engleză;
 • învețe cu plăcere;
 • își folosească informațiile pe care le deține și să devină fluent;
 • își folosească creativitatea și imaginația în situații diferite;
 • se simt confortabil, încurajați şi nu sunt stresați;
 • își dezvolte abilitatea de a gândi și învață independent și eficient.

Cursuri pentru copii cu vârste între 4 – 10 ani

cursuri engleza copii

Copiii iși folosesc toate abilitățile și experimentează învățând fără griji, fără presiunea de a urma cursul. La fiecare nivel vocabularul lor crește cu aproximativ 500 cuvinte.

 • Lecții pline de viață, încurajatoare, vesele;
 • Suport optim eficient​;
 • Materiale didactice fantastice cu exerciții simple de citire, scriere și gramatică;
 • Învață pur și simplu prin cântece, versuri, conversații și povești – toate în engleză, desigur.;
 • ​​Cursul este potrivit pentru începători.​

Obiective

Copilul tău învață limba în mod informal și cu toate simțurile, prin jocuri, cântare, mișcare, desen și mai ales distracție. Accentul este pus pe înțelegerea limbii și vorbirea liberă. Vocabularul este într-un ritm lent, dar constant, cu multe materiale didactice și jocuri adecvate vârstei, astfel încât copiii să poată în curând să poarte conversații simple în engleză și să înțeleagă poveștile scurte.Copiii învață gramaticia de bază intuitiv și este consolidată cu jocuri și exerciții speciale. Regulile de citire, scriere și gramatică sunt adăugate în funcție de vârstă și nivel.

Grup: 4-8 copii

Predarea se desfășoară în grupuri mici, împărțite corespunzător vârstei de circa 4 – 8 copii.

Vârstă: 8-11 ani

Primii șase ani din viața unui copil sunt cei mai importanți pentru dezvoltarea creierului uman. În această perioadă de timp, toate conexiunile importante dintre celulele individuale ale creierului sunt create în creier. Cu cât este mai mare influența copilului mic, cu atât crește mai divers creierul. Studiile au dovedit că învățarea unei a doua limbi la această vârstă influențează pozitiv dezvoltarea și inteligența. Dar chiar și după șase ani, o a doua limbă poate fi încă învățată fără efort și aproape fără accent. Cu toate acestea, capacitatea de a învăța fără efort se pierde iremediabil la începutul pubertății – în jurul vârstei de 11 ani. Dacă copilul a învățat deja o a doua limbă la vârsta preșcolară și școlară primară, acesta are un mare avantaj în viața ulterioară în timpul lecțiilor la școală: copilul a dobândit deja cunoștințe cuprinzătoare și se poate pregăti pentru învățare complexă într-o manieră simplă și relaxată.

Cursuri pentru copii cu vârste între 8 – 11 ani

Cursul este pentru elevii care au dobândit deja cunoștințe de bază despre limba engleză – fie la școala primară, fie în altă parte. Ne concentrăm în mod special pe pregătirea copilului dvs. pentru trecerea la școala gimnazială. Poveștile fantastice, jocurile și multe exerciții de citire și scriere transformă învățarea limbii engleze într-o experiență pozitivă. Gramatica de bază este predată eficient prin jocuri și o mulțime de exerciții. Copilul tău va deveni încrezător atunci când folosește limba engleză, vorbirea liberă în engleză va deveni cel mai firesc lucru din lume.

 • Cea mai bună pregătire posibilă pentru școala gimnazială;
 • Cursuri adecvate pentru copii în grupuri mici;
 • Materiale didactice cu multe exerciții de lectură, scriere și gramatică;
 • Capabil să vorbească, să citească și să înțeleagă limba engleză;
 • Potrivit pentru școala gimnazială.
cursuri engleza copii

Obiective

Folosim multe materiale didactice pentru a învăța un vocabular cuprinzător și cunoștințe de bază în gramatică. În mod natural, instruim și capacitatea de citire și scriere. Copilul dvs. va învăța să comunice liber în limba engleză. Aceștia vor fi cufundați în noile subiecte într-un mod distractiv și își pot consolida cunoștințele cu jocuri educaționale noi, inovatoare. Pe lângă exercițiile de gramatică, citit și scris, accentul principal rămâne desigur pe vorbirea liberă. Multe jocuri și idei noi sunt integrate în lecții, astfel încât copilul tău să poată fi cufundat în noile subiecte într-un mod distractiv.

Grup: 4-8 copii

Lecțiile se desfășoară în grupuri mici de circa 4 – 8 elevi care sunt împărțiți în funcție de vârstă. Este important să subliniem că abilitatea lingvistică poate fi instruită în mod special în grupuri mici de învățare; aceasta înseamnă că inhibițiile atunci când vorbesc limba sunt depășite rapid sau nici nu apar. În comparație, oportunitatea de a consolida capacitatea lingvistică într-o clasă mare de 25 până la 30 de studenți este foarte limitată.

Vârstă: 8-11 ani

Acest curs este potrivit pentru toți copiii, indiferent de performanțele lor educaționale în limba engleză. Copiii de la școală gimnazială trebuie să citească, să scrie, să înțeleagă, să vorbească și să internalizeze gramatica – toate în același timp. Acest lucru este prea mult pentru mulți elevi, astfel încât adesea își pierd rapid interesul. Învățarea unei limbi ar trebui să fie distractivă și să nu devină un calvar. Prin participarea lor la cursurile noastre, care se desfășoară în paralel cu lecțiile școlare, copiii constată că învățarea limbii engleze este distractivă – fără nicio presiune de performanță. Elevii de la gimnaziu sunt adesea capabili să comunice în scris, dar nu sunt capabili să țină o conversație într-o limbă străină. Rareori au avut ocazia să practice conversația orală. Dar o limbă există doar atunci când este vorbită. Cu ajutorul unor diverse jocuri conversaționale, elevii noștri învață să comunice în mod natural în engleză.

sus
© CEPPO 2019 – 2020
Designed by Artevo Design
Str. Făgetului 144, Constanța
WhatsApp chat