5 lucruri vitale de notat despre Vocabularul IELTS

Vocabularul reprezintă 25% din scorul total pentru writing și speaking la examenul IELTS. Dacă nu aveți vocabularul necesar pentru a exprima o idee a unui anumit subiect, capacitatea dvs. de a comunica va fi foarte limitată. Cu siguranță va avea un impact negativ asupra scorului final la examenul IELTS.

Când aveți un vocabular bun, veți avea capacitatea de a înțelege și de a prelucra cu succes informațiile care vă sunt oferite.

 

1. Învățarea listelor lungi de cuvinte nu vă va îmbunătăți scorul

Nu puteți învăța, deprinde abilități de alergare doar urmărind persoane care aleargă în videoclipuri. Nu veți putea conduce doar văzând oameni conducând. În același mod, vă puteți îmbunătăți vocabularul exersând vocabularul în termenii contextului său și încercând să-l reproduceți.

Greșelile pe care le veți face cu siguranță vă vor ajuta să îmbunătățiți vocabularul data viitoare.

De asemenea, vă va instrui cum să recunoașteți ortografia, pronunția, utilizarea și colocarea corectă a cuvintelor pe care le-ați învățat.

2. Extinderea vocabularului necesită timp

Trebuie să mergi înainte să poți alerga. Vocabularul este acea parte a pregătirii IELTS în care dacă intenționați să vă grăbiți, vă veți crește probabilitatea de a greși. În acest fel, toată munca grea depusă va fi subminată.

Trebuie să vă asigurați că veți marca (nota) de fiecare dată când ați greșit un cuvânt pe care nu l-ați învățat corect. Dimpotrivă, nu veți fi niciodată notat pentru că nu utilizați un cuvânt specific în testul de writing.

O companie nu reușește niciodată peste noapte. În același mod, nu puteți obține un vocabular solid în 1 sau 2 zile.

 

3. Vocabularul de Bandă 7 NU este ceea ce credeți

Vocabularul de bandă 7 este pur și simplu un nivel avansat de vocabular. Asta e.

Există concepții greșite că mulți studenți IELTS consideră că vocabularul avansat trebuie să fie format din cuvinte lungi sau complicate. De fapt, aceste cuvinte nu sunt neapărat „high level”, ci sunt greu de redactat!

4. Nu există „golden words” care să îți îmbunătățească scorul

Uni studenți IELTS consideră că pentru a obține bandă 9 la IELTS, ei trebuie să învețe un număr selectat de cuvinte „Diamond” sau cuvinte de „Bandă 9”.

Dacă intenționați să vă acoperiți punctele slabe de scriere și vorbire folosind un cuvânt „impresionant”, nu va funcționa bine în niciun fel cu un examinator IELTS experimentat.

Principalul dvs. obiectiv este să vorbiți sau să comunicați eficient și clar. Trebuie să mențineți un echilibru între precizie, adecvare și interval. Cel mai bun mod de a face acest lucru este de a învăța vocabular organic. O singură bucată de vocabular avansat nu va crește NICIODATĂ calitatea generală a lucrării tale.

 

5. Trebuie să luați măsuri

Când încercați să explorați poveștile de succes ale cursanților de la CEPPO, cel mai bun antrenor IELTS pe plan local, veți găsi un lucru în comun că toți au luat măsuri împotriva slăbiciunilor lor.

Au făcut-o să se întâmple printr-un cadru pozitiv al minții, dăruire și muncă asiduă. Trebuie să acționați asupra problemelor dvs. pentru a vă asigura că acestea vor dispărea. Dacă vocabularul IELTS este cea mai mare problemă a ta, trebuie să lucrezi la el până când devine un punct forte.

sus
© CEPPO 2019 – 2020
Designed by Artevo Design
Str. Făgetului 144, Constanța
WhatsApp chat